Cand vine vorba sa povestim despre cum a fost si ce s-a intamplat din 2007 si pana astazi, avem fotografii mii si mii si mai sunt si tot atatea povestiri alambicate, subiectii: membri de comunitate, subiectul: Sunwaves, mai departe… ca la carte.

SUNWAVES 14 o sa vi-l povestim din aer si e posibil sa-l vezi putin altfel. La cea de-a 14-a editie lasam cele 6 scene (altfel) desfasurate pe aceeasi plaja pe care am petrecut de 1 Mai, in nordul statiunii Mamaia. O plaja de idei, tinute fel de fel si ganduri glont catre lungi ore de dans modern.

Pentru editia din vara asta am pregatit un line-up inedit astfel ca, pe langa nume familiare festivalului precum Ricardo Villalobos, Rhadoo, Petre Inspirescu sau Raresh, vom avea parte si de revederi cu John Digweed, Carl Cox sau Magda, precum si de prime auditii cu Tale of Us sau dOP.

Trebuie doar sa te legi strans la sireturi pe 16 August si sa fii sigur ca legaturile vor rezista pana pe 18 August cand editia cu numarul 14 a Sunwaves Fest’ inchide “obloanele” pentru redecorare pana la urmatoarea editie.

 

► LOCATIE ◄

Anul acesta, pentru editia de vara, ne-am mutat in Mamaia Nord.
Plaja este situata in fata complexului Enigma si puteti afla locatia exacta urmarind acest link: www.goo.gl/Jon0b

 

► REZERVARI MESE ◄

Pentru rezervari mese, va rugam sunati la urmatoarele numere:
+40 722 795 184
+40 722 505 404

 

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!