• Daca ai peste 18 ani si chef sa te imbraci frumos sambata seara, ca pentru o petrecere tare, te asteptam pe 24 noiembrie, in Kristal Glam Club. Magda se intoarce! Hobo si Herodot deschid petrecerea, Dreamrec si Cote se ocupa de visuals, mai bine nu se putea, iar Magda o sa va faca sa dansati mult si bine … deci ne vedem acolo!
  • Magda si-a inceput cariera de dj in Detroit, sub indrumarea marilor legende techno Claude Young si Daniel Bell. Entuziasmul si daruirea ei pentru muzica nu au trecut neobservate si la scurt timp l-a cunoscut pe Richie Hawtin, cel care a sustinut-o si alaturi de care stilul sau techno a cunoscut noi influente, devenind mai minimal. A deschis majoritatea petrecerilor organizate de Hawtin si s-a impus si ca producator, lansand piese la label-urile Runstop/Restore si M_NUS.
  • Hobo s-a format tot in Detroit, influentat fiind de Kraftwerk, Jeff Mills si Juan Atkins, insa ceea ce l-a atras cel mai mult a fost Plastikman. La numai 18 ani a primit sansa sa scoata un release, sansa oferita de Richie Hawtin in 2005. De atunci stilul sau s-a conturat si de curand a scos un EP cu un sound original si plin de emotii, lansat de M_nus.