• Tania Vulcano este unul dintre putinii artisti ce se poate lauda cu o rezidenta de peste 10 ani in Ibiza, fiind inca intr-o continua evolutie! Numele ei este considerat sinonim cu muzica house underdround de calitate si este mereu asociat petrecerilor Circoloco din clubul DC 10. Seturile sale sunt o combinatie intreĀ  deep, funky, house si tribal.
  • Ultimii ani i-au adus lui Kozo gig-uri alaturi de nume importante : Zip, Rhadoo, Raresh, Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano, Pascal FEOS, Shinedoe, ThomasMelchior, sau Loco Dice. Piesa sa “Vorbeamsterdam” a fost inregistrata pe [a:rpia:r]05. Impreuna cu El Cezere si Praslea, Kozo lucreaza acum la viitoarele productii. Fie ca este vorba de techno sau house, funk sau minimal seturile sale sunt o calatorie groovy si de ce nu … techy in lumea dansului contemporan.
  • Gescu, cea mai noua aparitie in rosterul Sunrise. Chibzuit, meticulos si perseverent si-a dedicat atentia ultimilor ani, in totalitate, muzicii, fiind invitat la inceput de drum in Club Zebra – Bacau, Cocoloco, Session, Studio Martin – Bucuresti. Revelionul 09 il gaseste la Mash-up alaturi de Praslea, Kozo, El Cezere unde se remarca mai ales prin back 2 back-ul in 3 cu Bill Patrick si Kozo, prestatie ce i-a adus drumul spre alte noi gig-uri si l-au facut apreciat si indragit de publicul roman.