• De cand a fost descoperit, dj Rhadoo/ Romania este intr-o continua ascensiune. Dupa ce a cules mai multe premii importante in industria muzicii electronice din Romania, Rhadoo a luat cu asalt scena internationala si s-a impus repede la labelul Cadenza a lui Luciano. Remixurile lui sunt apreciate peste tot. Impreuna cu Pedro,care va fi si el prezent la acest eveniment si Raresh, a pus bazele label-ului A:rpia:r, proiect nascut din pura pasiune, fara nici o tinta de natura financiara. Cu timpul au devenit foarte apreciati, Rhadoo, Pedro si Raresh mixind acum in cluburi din Berlin, Londra, Dublin, Madrid si alte metropole ale lumii. Au fost rezidenti in clubul deja celebru din Ibiza, DC 10 si sunt tratati de ceva vreme drept favoriti ai lui Ricardo Villalobos.
  • Astazi, la Offenbach, Rhadoo si Pedro au ocazia sa se re-intalneasca si sa mixeze din nou impreuna cu bunii lor camarazi din tara: Praslea, El Cezere si Kozo.
  • Cap de afis al scenei Tingle-Tangle este faimosul producator Reboot, a carui piesa “Ronson” de la Cocoon Recordings a avansat de putin timp la stadiul de hit al verii. Asta dovedesc si remixurile lui Frank Heinrich la label-uri precum Moon Harbour, Supplement Facts, Be Chosen, Rotary Cocktail sau Get Physical. Productiile proprii lansate la label-uri precum Motiv, Below sau Cadenza i-au trasat producatorului drumul catre elita scenei de muzica electronica.
  • Pe acelasi drum se afla si “partenerul” lui Reboot, Sebastian Lutz, care s-a lepadat de curand de statutut de “dj local” si in urma productiilor lansate si a contactelor dobandite a ajuns sa mixeze la nivel national.
  • Lineup-ul se inchide cu rezidentii de la Tingle-Tangle: The Saint, Timos si duo-ul de DJ Phunkrealism.