• Praslea, a carui tehnica impecabila si rafinament deosebit in selectia muzicala l-au ajutat sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania, Slovenia si Marea Britanie, iar una dintre cele mai importante confirmari pentru anul acesta este in celebrul club Robert Johnson din Frankfurt. Prima sa productie muzicala tocmai a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 si se numeste “Jurnal de bord”.
  • El Cezere a inceput sa mixeze in urma cu patru ani. Patru ani plini pentru un tanar DJ. A mixat alaturi de Luciano, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Dj Sneak, 2000 and one, Meshkov, Onur Ozer, Kenny Larkin, Loco Dice, Andre Galluzzi, Troy Pierce, Alex Under, Guido Schneider, Margaret Dygas, Serafin, Damian Lazarus si lista poate continua. In 2008 a format proiectul Afumati, impreuna cu Praslea, Raresh, Kozo; un proiect de productie la care lucreaza impreuna. Prima piesa a acestui proiect se numeste “Ne cunoastem”, piesa ce apartine lui El Cezere si Praslea, si a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 in luna decembrie a anului 2008.
  • Ultimele vesti despre Kozo ni-l prezinta in cardasie cu El Cezere si Praslea insa scopul lor nu este inca cunoscut. Se pare totusi ca ar avea legatura cu distractia. De curand el a intrat in familia [a:rpia:r] cu o productie semnata Kozonak pe discul cu numarul 5 alaturi de colegii Afumati Praslea si Cristi Cons. Restul vine de la sine.
  • Warm-up: PTC si Jeefo.