• Simbolul Circoloco revine pe taram mioritic. Exuberanta, vivacitatea si energia sunt definitorii pentru seturile Taniei Vulcano. Funky house, deep house si tribal sunt stilurile cu care artista jongleaza incontestabil la fiecare aparitie, iar rezidenta de peste 10 ani in Ibiza este o realizare cu care nu multi DJ se pot mandri. O prezenta inovatoare si mereu fresh, Tania Vulcano aduce in Bucuresti, odata cu venirea primaverii, aerul cald si jovialitatea petrecerilor din Ibiza.
  • Pedro (Petre Inspirescu) este proaspat intors din America de Sud. Fondator al labelului [a:rpia:r] alaturi de colegii de breasla Raresh si Rhadoo, Pedro a incantat lumea intreaga atat prin productiile sale de succes cat si prin seturile sale hotarate si vesele. E un maestru al bunei dispozitii. Weekendul acesta va sustine primul sau gig in Romania dupa intoarcerea in tara.
  • Tehinca impecabila si un rafinament deosebit in selectia muzicala l-au ajutat pe Praslea sa intre in sufletele noatre si sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania, Slovenia si Marea Britanie. A concretizat 2 productii, ce au fost lansate pe [a:rpia:r] 05 in decembrie anul trecut.
  • Cristi Cons, cel mai nou talent din roosterul Sunrise, este pasionat de muzica de la 7 ani, cand a inceput sa studieze violoncelul. Prima sa piesa, a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 si se gaseste deja in magazinele de muzica de profil: Cristi Cons – Nutatia. Alaturi de Vlad Caia si Fouchat porneste proiectul Funknutt, prin care doresc sa contribuie la ascensiunea deja remarcabila a productiilor romanesti si sa ofere ceva nou prin stilul aparte pe care deja si l-au format.