•  DJ si producator slovean, Kanzyaini se bucura de reputatia unui artist absolut, creativ si original, imagine sustinuta si intarita de aparitiile sale incandescente in spatele platenelor, seturile sale pline de viata in care techno-ul se armonizeaza perfect cu house-ul, dar si productiile sale muzicale complexe si mereu surprinzatoare. Este deja la a 3-a vizita in capitala mioritica, reusind astfel sa isi apropie publicul roman devorator de muzica de calitate, prin prestatii cat se poate de originale si fervide in gig-urile anterioare: septembrie 2007 si in martie 2008 la Session.
  • Warm-up-ul va fi asigurat de Praslea, a carui tehnica impecabila si rafinament deosebit in selectia muzicala l-au ajutat sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania, Slovenia si Marea Britanie. 2009 il va duce si in Moskova; una dintre cele mai importante confirmari pentru anul ce tocmai a sosit este celebrul club Robert Johnson din Frankfurt. Prima sa productie muzica tocmai a fost lansata pe [a:rpia:r] 05: Praslea – Jurnal de bord.
  • Gescu, cea mai noua aparitie in rosterul Sunrise. Chibzuit, meticulos si perseverent si-a dedicat atentia ultimului an, in totalitate, muzicii, fiind invitat la inceput de drum in Club Zebra – Bacau, Cocoloco, Session, Studio Martin – Bucuresti. Revelionul 09 il gaseste la Mash-up alaturi de Praslea, Kozo, Elcezere unde se remarca mai ales prin back 2 back-ul in 3 cu Bill Patrick si Kozo. Sa-i uram succes!