• Vino sambata, 13 decembrie, in Kristal Glam Club. Sunrise ti-l aduce din nou in Romania pe Luciano! Un artist spontan, cald si dinamic, care nu mai este de mult o noutate pentru publicul roman.
  • Imbinand ritmurile latine cu vibratia techno-ului european intr-un sound unic, Luciano si-a impresionat fanii la Sunwaves 3 prin seturi colorate si efervescente. Fie ca ameteste ringul arhiplin al DC10 Ibiza, fie ca se face vinovat alaturi de Raresh si Ricardo Villalobos de cea mai buna petrecere ce a avut loc in Privilege Ibiza in ultimii zece ani, fie ca aduce Panorama Bar Berlin in delir, Luciano este unul dintre artistii pentru care fiecare set este intotdeauna altfel, o calatorie muzicala de o diversitate, hotarare si imprevizibilitate incredibila.
  • Si pentru o seara completa, pe aceeasi linie creativa si vibranta, warm-up-ul va fi realizat de El Cezere. Ceea ce-l face pe acesta special este o creativitate muzicala punctuala si capacitatea de a surprinde publicul cu sunete noi, influentate uneori de muzica traditionala romaneasca. El Cezere isi pregateste prima sa productie, ce va fi publicata sub labelul romanesc [a:rpia:r].