• ZIP, pe numele sau Thomas Franzmann, a avut o evolutie spectaculoasa : initial solist, in urma cu 12 ani, iar azi un punct de referinta in muzica electronica world-wide. In 1997 a fondat labelul Perlon, alaturi de Markus Nikolai, unde a publicat productii sub diferite pseudonime cum ar fi Dimbiman, Pantytec (impreuna cu Sammy Dee) si Narcotic Syntax (impreuna cu James Dean Brown). Sub Perlon au aparut de-a lungul timpului piese semnate de : Ricardo Villalobos, Luciano, Thomas Melchior, Akufen, Dandy Jack, Matt John, Cassy etc.
  • Sammy Dee este apreciat atat pentru mixurile sale efervescente, cat si pentru productiile de mare rafinament. Ca DJ, este cealalta jumatate a proiectului Pantytec, alaturi de ZIP .A debutat in 2002 la Perlon cu albumul “Pony Slaystation”. A fost rezident in cluburi ca E-Werk, Robert Johnson, Ostgut si Tresor. A fondat proiectul Half Hawaii impreuna cu Bruno Pronsato. In cariera sa de producator Sammy Dee a mai colaborat si cu Heiko Laux si Guido Schneider.
  • Kozo mixeaza in warm-up. Un DJ roman cu aspiratii mari si talent pe masura. Are in spate o experienta muzicala complexa, de la emisiuni radio (alaturi de Rhadoo la ProFM), la rezidenta in Session Club. A mixat impreuna cu artisti de renume ai scenei internationale printre care: Zip, Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Rhadoo, Raresh, Tania Vulcano, Pascal FEOS, Shinedoe, Thomas Melchior sau Loco Dice.