• Sunrise aduce inca o data in Romania sound-ul electric minimalist al label-ului german M_nus, promovat de data aceasta de Troy Pierce si JPLS. Inspirat din teoriile scaderii, progresului si experimentarii, M_nus exploreaza noi medii in relatia lor cu muzica si tehnologia. Motto-ul este “Minimize the Sound, Maximize the Pleasure”.
  • TROY PIERCE a debutat in 2003, cu release-ul Run Stop Restore, alaturi de Magda si Marc Houle. Ca DJ a dezvoltat un sound hybrid, inspirat din sunetul techno-futurist pe care il reinventeaza intr-o abordare mai putin agresiva, ce ii permite sa-si exploateze creativ piesele. Ca producator, isi concentreaza creatiile in jurul unor elemente vocale si percusive intunecate, stranii, ce caracterizeaza stilul sau intrigant si provocator.
  • JPLS aka Jeremy Jacobs debuteaza in 2006 la acelasi label, cu compilatia “min2MAX”, urmata de  <<12″ Program”>>  ce a devenit celebru fiind cel mai minimal sound din istoria M_nus. Un an mai tarziu lanseaza albumul sau de debut “Twilite”. Cele 10 piese ale sale se inscriu in acelasi tipar abstract, original, 100% minimalist.