• Kevin Saunderson – inovator detroit techno. O legenda. Un vizionar. O puternica influenta pentru muzica electronica actuala. S-a nascut in Broklyn, dar a aterizat foarte devreme in Motor City aka Detroit. Aici colegii de liceu alaturi de care a inceput povestea muzicala ce ii domina viata, nu sunt altii decat Derrick May si Juan Atkins.Pseudonime: Kreem, Reese, Reese & Santonio. Inter-City ce a devenit mai tarziu Inner City = Good Life, Big Fun s.a., Tronik House, The Reese Project, EssRay, Kaos, E-Dancer. Este un producator si un remixer excelent. 20 de ani de cariera.
  • “Din punct de vedere muzical, pentru mine a crea nu este ceva la care sa te gandesti. Este ceva ce trebuie simtit. Si cred ca toti am fost binecuvantati cu acel talent de a simti si exprima trairile noastre prin muzica lucrand intr-un studio. Au fost multe momente in care ma trezeam in mijlocul noptii si mergeam in studio. Este ca o lume total diferita in care timpul trece altfel. Fara sa-ti dai seama creezi ceva experimentand, schimband si adunand sunetele la un loc. Este ceva spontan, natural.”(K.S.)
  • Pretul biletelor in avans: 20 lei in reteaua www.bilet.ro. In seara evenimentului: 20 lei pana la ora 00:00 // 30 lei dupa ora 00:00 .