• Festivalul  Ostrov este primul festival  independent de muzica electronica de mare amploare din Ucraina. Va fi pentru prima data cand atatia artisti  de top si reprezentanti ai scenei locale  se vor reuni  in cadrul aceluiasi eveniment.  Kiev-ul nu a mai fost martor unui asemenea maraton de 48h non-stop, desfasurat pe 3 scene, in mijlocul orasului  – pe insula Trukhaniv. Mai mult de atat, acest festival va aduce artisti pe care multi din cetatenii Kiev-ului si ai Ucrainei visau sa ii vada de foarte mult timp.
  • Acest eveniment este organizat de QIEV DANCE COMPANY si  SUNRISE BOOKING AGENCY din Bucuresti, in colaborare cu BOOM BOOM ROOM,  promoterul CLOSER si promoterul din Odessa, FEELEED.
  • Acest festival se va desfasura timp de 2 zile non-stop: Va incepe Joi noapte, 27 Iunie, va continua pe tot parcursul zilei de vineri, 28 Iunie ( Ziua Constitutiei) si se va termina Sambata noapte ( 29 Iunie).  Doua scene vor functiona pe parcursul noptii: Main Stage si Boom Boom Room , in timp ce pe scena de Afterhours va functiona in timpul zilei.